• Altijd 1500 producten op voorraad
 • Meer dan 15 jaar passie en ervaring
 • Breed assortiment
 • Advies op maat
 • Dealerkortingen mogelijk

Retourneren en service

Retourneren en service

Is het product van uw keuze niet wat u ervan had verwacht? Past het niet qua maatvoering of is er een andere reden dat u het graag terug wilt sturen? Geen probleem. Bij 4x4center.nl staan we voor een goede service: vóór, maar ook ná aankoop.

Service
Heeft u het product van uw keuze ontvangen en heeft u vragen over de montage of het gebruik van het product? Op de detailpagina van uw product hebben wij zoveel mogelijk informatie voor u op een rij gezet. Heeft u toch nog vragen, is er iets defect, ontbreekt er iets, hebt u hulp nodig bij de montage of ervaart u een (ander) probleem? Neem dan gerust contact met ons op!

Retourneren
De producten van 4x4center.nl mogen binnen 14 dagen na levering geretourneerd worden. Het product mag niet beschadigd of gebruikt zijn, en de verpakking van het product moet ordelijk geopend zijn. Hieronder hebben wij alle voorwaarden en stappen op een rij gezet voor het retourneren van onze producten:

 • Na ontvangst van het product (door u) hebt u 14 dagen bedenktijd.
 • Wilt u het product retourneren, dan moet u dit binnen 14 dagen na ontvangst aan ons kenbaar maken. Onze voorkeur gaat ernaar uit dat u dit per e-mail doet (info@4x4center.nl), waarbij u duidelijk aangeeft om welk product het gaat en wanneer u dit ontvangen hebt. Vermeld hierbij ook het ordernummer zoals dat via mail en op de pakbon gecommuniceerd is.
 • BELANGRIJK: het product moet onbeschadigd zijn en het mag geen gebruikssporen bevatten.
 • De verpakking van het product moet ordelijk geopend zijn.
 • Binnen 14 dagen nadat u bij ons hebt aangegeven dat u het product wilt retourneren, stuurt u het product in de originele verpakking terug naar: De Amert 138, 5492 GH Veghel. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.
 • Het product persoonlijk terugbrengen naar onze werkplaats mag natuurlijk ook. Samen met u kunnen wij dan direct bekijken of we een passend vervangend product voor u kunnen vinden. Is dat niet het geval, dan ontvangt u uiteraard het aankoopbedrag terug.
 • Ontvangen wij het product onbeschadigd, zonder gebruikssporen en binnen de wettelijke termijn terug, dan storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening.

 

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie hulp bieden bij de montage van mijn product?

Wij monteren zelf geen producten, maar wij verwijzen u graag door naar één van onze montagepartners. Neem contact met ons op voor een montagepartner bij u in de buurt.

Mijn product is defect of er ontbreekt iets. Wat moet ik doen?

Wat vervelend! Neem aub telefonisch +31(0)85 0712204 of via email info@4x4center.nl contact met ons op, dan bekijken we samen hoe we dit op kunnen lossen. Wij staan voor u klaar!

Ik ben niet tevreden over het product. Kan ik het retourneren?

Ja hoor, dat kan. Daarvoor zijn een aantal (wettelijk) verplichte voorwaarden en stappen van toepassing. U vindt ze hierboven op deze pagina. Belangrijk hierbij is dat het product onbeschadigd en ongebruikt is.

Ik heb een verbeterpunt of klacht over mijn product of de service van 4x4center.nl. Wat moet ik doen?

Vervelend, maar fijn als u het laat weten! Met uw feedback kunnen wij u onze service steeds verder verbeteren. Meld uw klacht of suggestie even via info@4x4center.nl.

Kunnen jullie hulp bieden bij de montage van mijn product?

Dat kunnen wij zeker! Op de detailpagina van uw product staan heldere montage-instructies. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Vul het formulier in

Stel het aan onze helpdesk door onderstaand contactformulier in te vullen. U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.