• Altijd 1500 producten op voorraad
  • Meer dan 15 jaar passie en ervaring
  • Breed assortiment
  • Advies op maat
  • Dealerkortingen mogelijk

Betalen

Betalen

Online betalen doet u bij 4x4center.nl in uw eigen, vertrouwde bankomgeving. Onze betalingen worden mogelijk gemaakt door Mollie, een gerenommeerde en gecertificeerde applicatie voor veilig betalen. Heeft u vragen over betalen of twijfelt u of de betaling geslaagd is? Bekijk hieronder onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Is betalen via jullie site veilig?

Ja, betalen via onze site is 100% veilig. Onze betalingen verlopen via de gerenommeerde en gecertificeerde betalings-applicatie Mollie. U betaalt in uw eigen, vertrouwde bankomgeving.

Kan ik met iedere bank betalen via Mollie?

Ja, u kunt met iedere Nederlandse bank betalen en ook met een aantal buitenlandse banken. Betalen kan via iDEAL, Bancontact (België), creditcards (wereldwijd), Paypal en achteraf betalen. Mocht het om wat voor reden dan ook niet lukken om te betalen, neem dan even contact met ons op! We helpen u graag verder.

Hoe weet ik of mijn betaling geslaagd is?

Is uw betaling afgerond en geslaagd, dan wordt u doorgeleid naar een pagina op onze website, waarop wordt aangegeven dat uw betaling geslaagd is en uw bestelling ontvangen. Wordt u niet doorgeleid naar deze pagina? Dan kan het zijn dat er iets mis is gegaan. Check uw bankrekening om te bekijken of het bedrag is afgeschreven en neem daarna even contact met ons op via info@4x4center.nl of 0413-420066! Wij kijken dan even mee en helpen u graag verder.

Ik heb betaald, maar krijg geen bevestiging via e-mail. Is mijn bestelling nu wel geplaatst?

Dan kan het zijn dat er iets mis is gegaan. Neem even contact met ons op via info@4x4center.nl of 0413-420066. We kijken dan even met u mee!

Vul het formulier in

Stel het aan onze helpdesk door onderstaand contactformulier in te vullen. U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.