• Altijd 1500 producten op voorraad
  • Meer dan 15 jaar passie en ervaring
  • Breed assortiment
  • Advies op maat
  • Dealerkortingen mogelijk

image-one-stone-armsteun

 

One Stone, beter dan het origineel

We snappen dat je idolaat bent van je 70 serie Land Cruiser (want dat zijn wij ook) en dat je er geen slecht woord over wilt horen. Maar je kunt niet ontkennen dat Toyota één aspect is vergeten in het originele ontwerp van de 70 serie. Want wanneer je rustig over een landweg wil cruisen met de ondergaande zon op je gezicht, één hand aan het stuur en je elleboog leunend op het portier heb je toch een probleem. Je elleboog past namelijk helemaal niet op dat portier. Wat eigenlijk een relaxed ritje moest zijn wordt nu een frustrerende poging om een plek te vinden waar je je arm op kunt steunen. En precies voor dat probleem is een oplossing bedacht door One Stone.

 

One Stone armsteunen

De armsteunen van One Stone bieden niet alleen meer ruimte voor je arm, maar ook meer comfort. Door het gevoerde kussen op de bovenkant ligt je arm zacht en worden trillingen gedempt. Mocht je dat niet genoeg vinden voor een armsteun dan hebben we goed nieuws voor je: vanaf nu heb je niet alleen een comfortabele plek voor je arm, maar ook voor je koffie. De ingebouwde bekerhouders zijn groot genoeg voor een milkshake of blik frisdrank maar houden door hun stevigheid ook een koffiebeker prima op zijn plek.

Het interieur van de LandCruiser 70 serie is dus misschien niet de meest praktische, maar wel erg mooi. Daarom besloten ze bij One Stone dezelfde ontwerpstijl aan te houden. Het exacte patroon dat in de deurpanelen van de LandCruiser voorkomt is ook gebruikt in de armsteunen. De armsteunen sluiten perfect aan op je interieur omdat de kleuren exact zijn overgenomen van het originele ontwerp van Toyota, beige, grijs, bruin of zwart. Om ook de degelijkheid waar Toyota bekend om staat door te trekken in de armsteunen van One Stone zijn ze gemaakt van premium materialen. 

 

De installatie

Dat je bang bent om in je eigen auto te boren of zagen is niet zo gek en juist daarom worden we zo blij van deze chique armsteunen. In het portier van je LandCruiser vindt je een gleuf naast de ruit die van rubberen randen voorzien is. Hier hang je de armsteunen in en vervolgens trekken deze zich naar het portier door middel van sterke magneten. Het originele rubber in het portier in combinatie met de sterke magneten zorgen ervoor dat de armsteunen van One Stone niet rammelen tijdens het rijden. De kans is dus groot dat deze super makkelijke installatie minder lang duurt dan het uitpakken van de One Stone's. 

Wil je ook een premium rijervaring met het originele gevoel van de LandCruiser 70 series? Bekijk hieronder dan de verschillende opties: