• Altijd 1500 producten op voorraad
  • Meer dan 15 jaar passie en ervaring
  • Breed assortiment
  • Advies op maat
  • Dealerkortingen mogelijk

Huracan-fabrication-achterklep-opslagruimte

 

Huracan Fabrication: Achterklep opbergruimte

Iedereen die ervaring heeft met het inrichten van een overland wagen weet dat elke kubieke centimeter benut moet worden. Je opent de achterklep van een Toyota Hilux en ziet daar onder de canopy een ingenieus ladesysteem met drop down fridge slides, rifle boxen, meerdere montagepunten, een keuken systeem en alle andere benodigdheden. Allemaal super slim, maar toen je die achterklep opende heb je al een hoop opbergruimte gemist. De achterklep is namelijk hol en zo goed als leeg. Dus waarom zou je daar geen gebruik van maken?

 

Huracan Fabrication

In Australië ontstond een idee bij een fabrikant die al langer bezig was met het bouwen van Offroad producten van hoogwaardige kwaliteit. De tailgate storage solution, oftewel: De Achterklep opslag oplossing. En we mogen blij zijn dat dit idee is ontstaan bij Huracan Fabrication, want zij hebben twee passies in het leven:

  1. Rijden in offroad voertuigen
  2. Het ontwikkelen en maken van hoogwaardige producten

En vanuit deze perfecte combinatie ontstaan producten die zeker de tand der tijd zullen doorstaan. Daar twijfelen ze bij Huracan Fabrication niet eens over, daarom staan ze achter hun keuzes en ontwerpen. Wat niet geldt voor, zoals ze het zelf zeggen: ‘alle geïmporteerde rotzooi die je online overal tegenkomt.’ Alle producten van Huracan Fabrication worden in Melbourne ontworpen en gemaakt. Ze willen de productie van bijvoorbeeld de achterklep opslagruimte niet uit handen geven omdat ze op die manier niet dezelfde kwaliteit kunnen blijven garanderen. 

Hoewel de laadkleppen van sommige auto’s dezelfde afmetingen lijken te hebben heeft Huracan ervoor gekozen om geen universele set te maken. Zoals we eerder al zeiden is elke kubieke centimeter van belang, en daarom wordt elke set exact op maat gemaakt voor een specifiek automodel. Op deze manier gebruik je niet alleen elke centimeter mogelijk, maar weet je ook zeker dat de achterklep opslagruimte perfect past! 

 

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid is na kwaliteit het belangrijkste speerpunt van Huracan Fabrication. Daarom begeleiden ze je tijdens de installatie van de opslagruimte door middel van instructievideo's en een sjabloon. Voor de installatie moet er namelijk gezaagd worden in je opbergruimte, dat klinkt natuurlijk spannend maar met de hulp van Huracan valt het allemaal reuze mee. Onze Hilux heeft er de dag dat deze gave storage mods binnenkwamen een gekregen en de installatie was te doen met twee vingers in onze neus. (Oke dat is niet waar, je hebt wel beide handen nodig.) Maar volgens de reviews is het ook voor iets minder ervaren klussers een fluitje van een cent!

schermafdruk-review-huracan-fabrication

 

Achterklep opbergruimte

In onze Hilux gebruiken we de opslag voor recovery gear. Dit zou ook in de Bushtech ladekasten passen, maar die zijn zo groot dat we het overzicht dan kwijt zijn. De Huracan Fabrication achterklep opslagruimtes zijn perfect voor de kleinere, maar essentiële bagage die je bij hebt. Je hoeft niet bang te zijn dat je achterklep zijn draagkracht verliest, want deze opslagruimtes zijn minstens net zo sterk als de originele klep. Daarnaast weten we uit ervaring (iemand had de achterklep een nacht open laten staan...) dat je niet bang hoeft te zijn voor natte spanbanden wanneer het regent.

 

Mocht je nou nog niet verkocht zijn (wat wij ons niet voor kunnen stellen) dan hebben we nog één kaart om te spelen: Je krijgt er een gratis sleeve bij die precies om een blik past zodat je bier frisdrank koud blijft. Cool hé!

 

Bekijk de opslagruimtes met gratis blik coolers hier: