• Altijd 1500 producten op voorraad
 • Meer dan 15 jaar passie en ervaring
 • Breed assortiment
 • Advies op maat
 • Dealerkortingen mogelijk

Front Runner header

De Front Runner lifestyle

Het gerucht gaat dat Front Runner in Botswana is ontstaan rond een kampvuur tussen een Land Cruiser 70 serie uit 1988 en een Mercedes G-Wagon uit 1992. In de buurt stond een majestueuze Baobab boom en de olifantensporen stonden vers in het zand. Een handjevol vrienden uit Zuid-Afrika met achtergronden in techniek, design, fabricatie en offroad racen. Nadat ze tijdens hun expedities meerdere keren problemen hadden gehad met hun uitrusting besloten ze dat het beter moest. Met hun gedeelde passie voor overland avonturen begonnen ze te dromen over nieuwe en slimmere uitrustingen die sterker waren dan de olifanten wiens voetafdrukken in het zand stonden gedrukt. 

Met de ruwe Afrikaanse bush als hun playground richten ze zich bij Front Runner op de harde aanpak als het gaat om productontwikkeling. Met weinig sentiment voor de matige ideeën van vroeger kijken ze naar de toekomst. De oude technieken en gebruiken werden het raam uitgegooid om plaats te maken voor innovatie, nieuwe materialen en superieure fabricatieprocessen. 

Dit zijn de stappen die ze bij Front Runner blijven zetten:

 • Travel. Zonder zelf te reizen ontstaat er geen inspiratie en is er geen reden om te doen wat ze doen.
 • Dream.  Ze vragen zich af hoe het beter kan en zijn niet bang voor tegenslagen.
 • Design. Hier laten ze hun dromen tot leven komen.
 • Build. De beste materialen worden gebruikt en ze werken met precisie.
 • Test. Pas tijdens het testen weet ze wat echt werkt. (En het is een goede reden om te reizen)
 • Evolve. Een product is nooit perfect, maar ze komen steeds dichterbij.
 • Repeat. Herhaal het hele verhaal zodat je niet stil komt te staan.

 

 

image_front_runner_roofrack_kano

Het Front Runner Roofrack

Het Roofrack van Front Runner is een van de meest veelzijdige op de markt. Van Fietsenrek tot bieropener, van kano-drager to verlicht handvat en van gasfleshouder tot stekkerdoos. De montage mogelijkheden op dit roofrack zijn oneindig, en dat weten ze, daarom blijven ze hun assortiment continu uitbreiden. Alle producten zijn makkelijk te monteren en kunnen tegen een stootje. Naast hoge kwaliteit biedt Front Runner ook wat voor het oog. Geen lompe balken, buizen of platen maar een minimalistische en functioneel dakrek. Zo ziet jouw wagen er niet uit als een zelbouw project maar als een professioneel overland voertuig. Het maakt niet uit op welk avontuur je gaat, met het dakrek en de accessoires van Front Runner ben je er klaar voor. 

 

De Front Runner opbergsystemen

De opbergsystemen van Front Runner bevatten misschien wel een van de bekendste producten uit de overland wereld: de Wolf Pack. Dit zijn superstevige plastic opbergdozen die makkelijk te monteren zijn op, je raad het al, het dakrek van Front Runner. De Wolf Packs zijn stapelbaar en van hanteerbaar formaat terwijl er toch een hoop in op te bergen valt. Stevig, functioneel, en ze zien er ook nog eens goed uit.