Top

Over www.4x4center.nl

Pand

www.4x4center.nl is de webshop van Auto Connections b.v.

Auto Connections is een gespecialiseerd 'four wheel drive center'. Binnen het bedrijf is een jarenlange ervaring aanwezig op het gebied van Toyota 4x4. Door deze specialisatie is het niet vreemd dat bij zowel de eigenaar Ron Oerlemans als de werknemers een erg grote betrokkenheid met dit soort auto is waar te nemen. Je kunt zelfs spreken van een passie. De manier waar ze naar de lijn van de auto kijken, een hand die de lijn van de carrosserie volgt......... Uw auto is bij ons in meer dan goede handen!

Auto Connections bestaat inmiddels 10 jaar. Eerst met een bedrijf in het Brabantse Lieshout en vanaf 2009 in een nieuw pand op het industrieterrein de Kampen in Sint-Oedenrode. Dit industrieterrein ligt direct aan de A50 van Eindhoven naar Oss.

We zijn:
- Bovag en RDW gecertificeerd
- Aangesloten bij de Nationale Auto Pas


Auto Connections heeft als doel om zich de komende jaren verder uit te bouwen als een gerespecteerd, professioneel en betrouwbaar four wheel drive center. Wij streven naar een langdurige relatie met u. Immers, tevreden klanten zijn onze beste referenties!


Auto Connections kan u het volgende bieden:
- Advies in de breedste zin van het woord 
- Ruime keuze aan nieuwe en gebruikte Toyota Landcruisers, RAV4 en Hi-Lux
- Moderne en geoutilleerde werkplaats
- Uitgebreide lijn accessoires zoals:
   - RVS Push Bars Side Bars
   - Mistlampen
   - Laadvloeren 
   - Trekhaken
   - Luchtvering 
   - Heavy duty veer systemen 
   - Montage van accessoires, ombouw en aanpassing van de auto 
   - Onderhoud en reparatie van uw 4x4


Voor al uw vragen en wensen: bel ons, mail ons of nog beter kom eens langs. Dan proeft u onze sfeer, ervaart u onze passie en maakt u kennis met onze Brabantse gastvrijheid. De koffie staat klaar!