Wie zijn wij?

4x4Center is een gespecialiseerd 'four wheel drive center'. Binnen het bedrijf is een jarenlange ervaring aanwezig op het gebied van 4x4 expeditie voertuigen. Door deze specialisatie is het niet vreemd dat bij zowel de eigenaar Ron Oerlemans als de werknemers een erg grote betrokkenheid met dit soort auto is waar te nemen.

4x4Center is een onderdeel van Auto Connections B.V. een bedrijf dat al meer dan 15 jaar ervaring heeft met het ombouwen van off-road voertuigen. De medewerkers van 4x4Center kunnen u daarom tot in detail adviseren welk(e) product(en) bij uw wensen en voertuig past. Sinds 2009 is ons bedrijf gevestigd in een nieuw pand op het industrieterrein de Kampen in Sint-Oedenrode. Dit industrieterrein ligt direct aan de A50 van Eindhoven naar Oss.

Wij hebben als doel om ons de komende jaren verder uit te bouwen als een gerespecteerd, professioneel en betrouwbare webshop. Immers, tevreden klanten zijn onze beste referenties!


4x4Center kan u het volgende bieden:
- Advies in de breedste zin van het woord 
- Ruime keuze aan hoogwaardige off-road producten
- Groot aanbod in verschillende top merken zoals:

Alucab, ARB, BigCountry, Caprivi, Clearview Mirrors, Delta bags, EZ down, EZ up, Gobi-X, HEBE, Lazer Lightning, Pedders, Rival, Snomaster, Warrior, 4x4Center

Montage van accessoires, ombouw en aanpassing van de auto is mogelijk
Ook voor onderhoud en reparatie van uw 4x4 kunt u bij ons terecht

Voor al uw vragen en wensen: bel ons, mail ons of bezoek onze nieuwe showroom! Dan proeft u onze sfeer, ervaart u onze passie en maakt u kennis met onze Brabantse gastvrijheid. De koffie staat klaar!