• Altijd 1500 producten op voorraad
  • Meer dan 15 jaar passie en ervaring
  • We hebben een werkplaats en showroom
  • Advies op maat
  • Dealerkortingen mogelijk

Onze werkplaats en showroom

4x4center.nl is niet alleen een online webshop, we beschikken ook over een goed geoutilleerde werkplaats en ruime showroom. Hier bent u van harte welkom om onze producten zelf in de praktijk te zien en ervaren. Wij ontvangen u graag in een vriendelijke, Brabantse sfeer en uiteraard met een lekkere kop koffie!

 

Werkplaats: ervaring en service

4x4center.nl is onderdeel van AutoConnections. Dit bedrijf heeft een decennialange ervaring op het gebied van het op- en inbouwen van accessoires voor offroad voertuigen. Die kennis, ervaring en het grote machinepark dat we hierdoor in onze werkplaats tot onze beschikking hebben, nemen we graag mee in onze dienstverlening voor 4x4center.nl. Op die manier kunnen we u een extra service bieden: indien gewenst kunnen wij uw accessoires voor u op uw 4x4 monteren!

Showroom: laat u inspireren!

Behalve over een werkplaats, beschikken we ook over een ruime showroom, waarin u onze producten zelf kunt zien en ervaren. Hier hebben wij onze producten overzichtelijk voor u gepresenteerd. Wij laten u graag de verschillende opties en mogelijkheden zien of geven een demonstratie van de manier waarop de verschillende accessoires in de praktijk werken. Laat u informeren én inspireren!

 

Onze werkplaats en showroom zijn gevestigd in Sint Oedenrode, Noord-Brabant. U bent van harte welkom! Maak gerust een afspraak om een langs te komen!