• Altijd 1500 producten op voorraad
  • Meer dan 15 jaar passie en ervaring
  • We hebben een werkplaats en showroom
  • We geven u graag advies op maat
  • Dealerkortingen mogelijk
Verbrede spiegels

Verbrede spiegels

Verbrede spiegels

Veiliger rijden in uw 4x4 begint met verbrede spiegels. Met deze spiegels behoudt u een optimaal overzicht over alle ruimte rondom uw 4x4, ook als u bijvoorbeeld met een aanhanger rijdt. De verbrede spiegels van ons merk ClearView geven zowel een beter zicht langs de auto of aanhanger als een ‘oplossing’ voor de dode hoek. Op die manier rijdt u prettiger, veiliger en comfortabeler in uw 4x4!Veiliger rijden in uw 4x4 begint met verbrede spiegels. Met deze spiegels behoudt u een optimaal overzicht over alle ruimte rondom uw 4x4, ook als u bijvoorbeeld met een aanhanger rijdt. De verbrede spiegels van ons merk ClearView geven zowel een beter zicht langs de auto of aanhanger als een ‘oplossing’ voor de dode hoek. Op die manier rijdt u prettiger, veiliger en comfortabeler in uw 4x4!

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verbrede spiegels voor uw offroad voertuig
Veiliger rijden in uw 4x4 begint met verbrede spiegels. Met deze spiegels behoudt u een optimaal overzicht over alle ruimte rondom uw 4x4, ook als u bijvoorbeeld met een aanhanger rijdt. De verbrede spiegels van ons merk ClearView geven zowel een beter zicht langs de auto of aanhanger als een ‘oplossing’ voor de dode hoek. Op die manier rijdt u prettiger, veiliger en comfortabeler in uw 4x4!

De verbrede spiegels van ClearView bestaan uit twee spiegels, die u boven elkaar monteert. De bovenste spiegel geeft zicht langs de auto of aanhanger, terwijl de onderste spiegel fungeert als een soort vergrootglas, dat ervoor zorgt dat de dode hoek verdwijnt. De bediening van de spiegels gaat gemakkelijk en snel, zodat u uw aandacht eenvoudig kunt verleggen naar de verschillende kanten uw voertuig. De spiegels zijn zowel naar binnen als naar buiten om te klappen. Met een basis van gegoten kunststof en aluminium, en armen met stalen buizen, staan de spiegels voor kwaliteit en betrouwbaarheid.