Top

SnoMaster - SMDZ-LS35 - 35Liter

Nieuw
  • SnoMaster - SMDZ-LS35 - 35Liter
  • SnoMaster - SMDZ-LS35 - 35Liter
  • SnoMaster - SMDZ-LS35 - 35Liter
608,00
per 1
502,48 excl. BTW


SnoMaster SMDZ-LS35 - 35L

Snomaster is de oplossing voor compacte supercharged en hoogwaardige koelers. Ze zijn ideaal voor dagelijks gebruik, korte pauzes, kamperen, picknicken, barbeques, etc. Door de kunststof behuizing zijn ze lichter in gewicht en gemakkelijker te dragen. 

Dat terwijl de SnoMaster SMDZ-LS35 beter geisoleerd is als voorgaande producten, de vriezer koelt tot -22 graden Celcius.

De temperatuurinstelling kunt u instellen via een paneel met grote heldere LED-Indicatoren (zie bovenstaande afb.), met een temperatuur selectie in graden Celsius.

De Snomaster kan worden bediend met 12 of 24 Volt gelijkstroom (sigarettenaansteker, DIN-Standaard)

Om een te erge ontlading van uw auto/vrachtwagen accu te voorkomen  zijn alle koelers uitgerust met een batterij monitor. Dit kan via het besturingspaneel van de Snomaster. Wanneer de accuspanning te laag wordt, schakelt de Snomaster zichzelf uit. Wanneer de accuspanning van uw voertuig weer hoog genoeg is, schakelt de Snomaster zichzelf weer in. 

Aan de voorzijde van de koeler zit een USB oplader om bijv. uw mobiele telefoon mee op te laden. 

Uitrusting
De buitenschaal is gemaakt van duurzaam donkergrijs plastic. De zijwanden zijn geheel ontworpen voor een snellere koeling. De deksel is uitgerust met een stevige klepsluiting. Voor degene die vergeten de deksel te sluiten, worden eraan herinnert om hem te sluiten d.m.v. een openingsalarm. De koelkast heeft energiebesparende LED-Verlichting die automatisch wordt ingeschakeld als het deksel wordt geopend. 

De isolatielaag van Polyurethaan isolatieschuim is 45mm dik. 
Zelfs met hoge temperaturen weet de SMDZ-LS35 de inhoud goed te koelen.

Staal/Plastic interieur
De witte zijwanden van het grote compartiment zijn afgewerkt met gepoedercoat staal. Door hogere thermische geleidbaarheid in vergelijking met kunststof, kan het interieur daarom sneller worden afgekoeld. 

De onderste lade is gemaakt van plastic. De licht opgetrokken zijwanden voorkomen dat de SnoMaster op de grond kan staan, dit om te voorkomen dat er geen condensatie ontstaat. 

Koel- en vriestemperaturen tot -22 graden Celsius
De temperatuur van de koeler kan worden ingesteld van +10 tot -22 graden Celsius. Afhankelijk van uw wensen kan de Snomaster dus worden gebruikt als vriezer of als koeler.

Inzetmandje

De SMDZ-LS35 wordt geleverd met een verwijderbaar inzetmandje met kunststof bedekt metaal. Deze is voorzien van een verwijderbare scheidingswand.

Koelcompartimenten 1
Netto inhoud 35 L
Binnenafmeting Het interieur is trapvormig. De lengte is 496mm aan de bovenkant, 346 mm aan de onderzijde. 

De breedte is 250mm

De hoogte is 304 mm boven en onder 132mm
Buitenafmeting Lengte - 505mm
Breedte - 190mm
Hoogte - 385mm
Gewicht 19,8 kg
Isolatie 45-50mm
Leveringsomvang Koelbox, inzetmandje, 230 volt voedingskabel, 12/24 Volt aansluitkabel voor sigarettenaansteker, handleiding.
Garantie 5 Jaar

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over