Top

Lazer Utility 80 - Werklamp

Nieuw
  • Lazer Utility 80 - Werklamp
  • Lazer Utility 80 - Werklamp
  • Lazer Utility 80 - Werklamp
  • Lazer Utility 80 - Werklamp
  • Lazer Utility 80 - Werklamp
  • Lazer Utility 80 - Werklamp
  • Lazer Utility 80 - Werklamp
  • Lazer Utility 80 - Werklamp
  • Lazer Utility 80 - Werklamp
  • Lazer Utility 80 - Werklamp
239,00
per 1
197,52 excl. BTW


Lazer Utility-serie: werklampen

De schijnwerpers uit de Utility-serie zijn hoogwaardige LED-werklampen die de nieuwste en meest geavanceerde led-systemen combineren met ontwerpkenmerken die patentaanvragen in behandeling hebben om de lichtuitvoer, functionaliteit en betrouwbaarheid te maximaliseren.

De High Density-LED's bieden uitstekende nachtlichtverlichting met een kleurtemperatuur van 5.000 Kelvin. Dit is zorgvuldig geselecteerd om de licht- en contrastverhoudingen te maximaliseren terwijl de vermoeidheid van de ogen en de spanning die gepaard gaan met hogere kleurtemperaturen worden verminderd.

Een innovatieve CAE-geoptimaliseerde "Matrix" koelsysteem vergroot het oppervlak van de koelvinnen. Warmte tijdens lampbedrijf wordt efficiënter afgevoerd. Dit maakt een langdurig gebruik van de koplampen met maximale lichtopbrengst. Op hetzelfde moment, de elektronische thermisch beheer optimaliseert lichtopbrengst gezien de milieu- en thermische omstandigheden van de schijnwerpers.

De koplampen bieden corrosiebestendigheid die gebruikelijk is in de automobielindustrie, terwijl de integriteit en functionaliteit van de koplampen verder worden verbeterd door EMC-bescherming in overeenstemming met CISPR 25: 2008, die geen invloed heeft op andere elektrische machines of apparatuur. De bedrijfsspanning is 9 tot 32 volt. Een overspanning- en polariteitsomkeringsbescherming beschermt tegen onopzettelijke schade en verlengt de levensduur van de lamp. Dit is ontworpen voor 50.000 uur.

De LED-koplampen uit de serie zijn goedgekeurd als werklichten volgens ECE-R10. Ze zijn beschermd tegen tijdelijke onderdompeling (IP67) en geschikt voor reiniging met hogedruklampen (IP69K).

De koplampen zijn uitgerust met Duitse connectoren (onderdeelnr. DT06-2S / DT04-2P). Optioneel zijn een harnas en een quad-core dempingssysteem beschikbaar om te beschermen tegen extreme trillingen.

Utility 80

LED verlichting. Vier 20 watt LED's met hoge dichtheid. Verwisselbare lens.

Uitgerust met vier 20 watt high-density LED's, levert de Utility-80 een lichtstroom van 8.820 lumen.

De koplamp heeft een breedte van 110 mm, een hoogte van 108 mm en een diepte van 85 mm. De afmetingen inclusief hoofdband zijn 133,5 x 132 x 85 mm. Het gewicht is 1,26 kg.

Het stroomverbruik is 80 watt of 5,5 amp bij 14,4 volt.

Verkrijgbaar in zwart.

Verandering lenzen

Met verwisselbare lenzen kan het stralingspatroon van de werklampen uit de Utility-serie worden afgestemd op elke specifieke toepassing.

De standaard diffuse lenzen bieden een gebalanceerd balans tussen lichtverstrooiing en intensiteit voor de meeste taken. Als de koplampen worden gebruikt als achteruitrijlichten, is de standaardlens de aanbeveling.

De breed gespreide lenzen met schijnwerper stralen meer in de breedte en voor het voertuig uit, maar zijn iets kleiner in bereik.

De reeded-lenzen met dubbele zone zijn ideaal wanneer de koplamp minder dan een meter boven de grond wordt gemonteerd. Ze stralen ook iets meer in de breedte uit dan de standaardlenzen en ongeveer 50% verder.

De lenzen zijn gemakkelijk te vervangen met behoud van de IP67 / IP69K-classificatie van de koplampen. Om alleen het voorste frame te verwisselen na het losdraaien van vier schroeven, moet dit worden verwijderd. Vervolgens kan de oude lenseenheid worden verwijderd en de nieuwe lens worden geplaatst. In tegenstelling tot de gebruikelijke extra lenzen resulteert dit dus in een absoluut stof- en waterdichte oplossing met de vereiste robuustheid bij commercieel gebruik. Eenmaal aangekochte koplampen kunnen gemakkelijk en goedkoop worden aangepast aan nieuw gebruik door de lenzen.

montage

Standaard geleverd met een stevige U-beugel, kan de koplamp staand of hangend worden gemonteerd. De koplamp kan verticaal 120 ° worden gedraaid en betrouwbaar worden afgesteld met twee schroeven.

Compacte houder Slimline

Met de veel kleinere compacte Slimline-houder kunnen de werklampen van de Utility-serie op kleinere voertuigen worden gemonteerd, met beperkte ruimte en verminderde stabiliteitsvereisten. Bijvoorbeeld in zeer kleine graafmachines of bij het gebruik van de koplampen als achteruitrijlichten op weg- en terreinvoertuigen.

Quad-core dempingsysteem

Het optionele quad-core dempingssysteem beschermt tegen extreme trillingen, zoals die zich kunnen voordoen op bouwmachines. In dit geval is de standaardmontagebeugel gemonteerd op vier elastische rubberen composiet trillingsdempers die op een aluminium vloerplaat zijn vastgeschroefd. Alle schroeven zijn gemaakt van roestvrij staal.

Garantie

Lazer Lampen geeft 2 jaar garantie op de koplampen.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over