Top

Lazer - Utility 45 - Werklamp

Nieuw
  • Lazer - Utility 45 - Werklamp
  • Lazer - Utility 45 - Werklamp
  • Lazer - Utility 45 - Werklamp
  • Lazer - Utility 45 - Werklamp
  • Lazer - Utility 45 - Werklamp
  • Lazer - Utility 45 - Werklamp
  • Lazer - Utility 45 - Werklamp
  • Lazer - Utility 45 - Werklamp
  • Lazer - Utility 45 - Werklamp
  • Lazer - Utility 45 - Werklamp
199,00
per 1
164,46 excl. BTW


Lazer Utility-serie: werklampen


De schijnwerpers uit de Lazer Utility-serie zijn hoogwaardige LED-werklampen die de nieuwste en meest geavanceerde led-systemen combineren met ontwerpkenmerken die patentaanvragen in behandeling hebben om de lichtuitvoer, functionaliteit en betrouwbaarheid te maximaliseren.

De LED-koplampen uit de serie zijn goedgekeurd als werklichten volgens ECE-R10. Ze zijn beschermd tegen tijdelijke onderdompeling (IP67) en geschikt voor reiniging met hogedruklampen (IP69K).

Lazer Utility 45

LED verlichting. Vier leds van 11 watt met hoge dichtheid. Verwisselbare lens.

Uitgerust met vier 11 watt High Density LED's, levert de Utility 45 een lichtstroom van 4.500 lumen.

De koplamp heeft een breedte van 110 mm, een hoogte van 108 mm en een diepte van 85 mm. De afmetingen inclusief hoofdband zijn 133,5 x 132 x 85 mm. Het gewicht is 1,26 kg.

Het stroomverbruik is 45 watt of 3,1 ampère bij 14,4 volt.

Verkrijgbaar in zwart.

verandering lenzen

Met verwisselbare lenzen kan het stralingspatroon van de werklampen uit de Utility-serie worden afgestemd op elke specifieke toepassing.

De standaard diffuse lenzen bieden een gebalanceerde balans tussen lichtverstrooiing en intensiteit voor de meeste taken. Als de koplampen worden gebruikt als achteruitrijlichten, is de standaardlens de aanbeveling.

De breed gespreide lenzen met schijnwerper stralen meer in de breedte en voor het voertuig uit, maar zijn iets kleiner in bereik.

De reeded-lenzen met dubbele zone zijn ideaal wanneer de koplamp minder dan een meter boven de grond wordt gemonteerd. Ze stralen ook iets meer in de breedte uit dan de standaardlenzen en ongeveer 50% verder.

De lenzen zijn gemakkelijk te vervangen met behoud van de IP67 / IP69K-classificatie van de koplampen. Om alleen het voorste frame te verwisselen na het losdraaien van vier schroeven, moet dit worden verwijderd. Vervolgens kan de oude lenseenheid worden verwijderd en de nieuwe lens worden geplaatst. In tegenstelling tot de gebruikelijke extra lenzen resulteert dit dus in een absoluut stof- en waterdichte oplossing met de vereiste robuustheid bij commercieel gebruik. Eenmaal aangekochte koplampen kunnen gemakkelijk en goedkoop worden aangepast aan nieuw gebruik door de lenzen.

montage

Standaard geleverd met een stevige U-beugel, kan de koplamp staand of hangend worden gemonteerd. De koplamp kan verticaal 120 ° worden gedraaid en betrouwbaar worden afgesteld met twee schroeven.

Compacte houder Slimline

Met de veel kleinere compacte Slimline-houder kunnen de werklampen van de Utility-serie op kleinere voertuigen worden gemonteerd, met beperkte ruimte en verminderde stabiliteitsvereisten. Bijvoorbeeld in zeer kleine graafmachines of bij het gebruik van de koplampen als achteruitrijlichten op weg- en terreinvoertuigen.

Quad-core dempingsysteem

Het optionele quad-core dempingssysteem beschermt tegen extreme trillingen, zoals die zich kunnen voordoen op bouwmachines. In dit geval is de standaardmontagebeugel gemonteerd op vier elastische rubberen composiet trillingsdempers die op een aluminium vloerplaat zijn vastgeschroefd. Alle schroeven zijn gemaakt van roestvrij staal.

garantie

Lazer geeft 2 jaar garantie op de koplampen.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over