Top

Lazer Triple R28 Led Light

Nieuw
  • Lazer Triple R28 Led Light
  • Lazer Triple R28 Led Light
  • Lazer Triple R28 Led Light
  • Lazer Triple R28 Led Light
  • Lazer Triple R28 Led Light
  • Lazer Triple R28 Led Light
1.245,00
per 1
1.028,93 excl. BTW


Lazer Triple-R standaardserie

De modellen van de Lazer Triple-R standaardserie, evenals de ST-, RS- en T-serie, gebruiken 11-watt hoge intensiteit LED's.

Het enige model uit de Triple R-serie, de Triple-R 1000-standaard, is ook verkrijgbaar met positielichten.

Lazer Triple-R 28

LED-lichtbalk. Achtentwintig 11-watt LED's. Bereik-geoptimaliseerde lichtverdeling. Voor gebruik op de weg.

Met een lichtstroom van 28.700 lumen zijn de Triple-R 28-koplampen net zo krachtig als negen xenonspots of bijna 29 H4-halogeenspots. De verdeling van de schijnwerpers zorgt voor een uitstekend bereik van ca. 2.546 meter.

De Triple-R 28 is niet alleen ontworpen voor de motorsport, maar ook als off-road koplampen. Vergeleken met de T-24 straalt deze alleen op grotere afstanden in de breedte. Indien nodig kan de stralingshoek echter worden vergroot door de montage van een of meer extra lenzen. Elke conversielens heeft betrekking op 4 LED's.

De koplamp heeft een breedte van 1.305 mm, een hoogte van 73 mm en een diepte van 103 mm. Het gewicht is 3,9 kg.

De bevestiging kan via drie schuivende en monteerbare boven- of onderbeugels of twee zijbeugels. Alle haakjes zijn inbegrepen.

De verbindingskabel heeft een lengte van 70 cm. Een kabelset (8226-12V-SW) met schakelaar, relais en zekering is inbegrepen. Verkrijgbaar in zwart.

ECE-goedkeuring

Alle Lazer Triple-R 750- en Lazer Triple-R 1000 modellen zijn volgens ECE-reglement is goedgekeurd als spotlights. Uniek voor een goedgekeurde koplamp is de 750 Concurrentie op Triple-R, Triple-R 1000, Triple-R 1000 Competition gerealiseerd E-Boost-technologie, een innovatie voor de eerste keer is 1000 Elite2 en Triple-R over de hele wereld, de lampen van Lazer Lampen , Buiten de openbare weg in de koplampen kan worden overgeschakeld op vol vermogen door de stekker van de zogenaamde Boost Cap. Het bereik neemt dan toe, afhankelijk van het model, tot 950 meter. Door de flexibele uitvoering van de spot die kan worden gebruikt als een juridisch Schijnwerper, alsmede LED lichtbalk. De installatie van een extra lichtbalk kan worden weggelaten.

De Triple-R 1000 met positielicht is ook goedgekeurd volgens de ECE-regeling als positielicht en schijnwerper.

Conversielenzen

Met Reeded Lens-hulzen, indien nodig, kan de stralingshoek van de Triple-R-koplampen worden verhoogd van 5 ° tot 10 ° tot 30 °, afhankelijk van het model. Zo kunnen de koplampen, bijvoorbeeld zowel op de weg als in off-road gebruik, waarin een bredere straling gewenst is, worden gebruikt. Als bijvoorbeeld in rallyvoertuigen vier koplampen zowel in horizontale als in verticale richting als hoeklichten worden gemonteerd, kunnen twee extra lenzen de donkere zones die het gevolg zijn van de bevestiging verlichten.

De Reeded Lens is gemaakt van acrylglas, bedekt 4 LED's en is bevestigd met beugels. Een afdichting voorkomt vuil en water tussen de conversielens en het koplampglas. De Reeded Lens kan ook op koplampen met meer dan 4 LED's worden gemonteerd en een hybride stralingsprofiel krijgen.

Beschikbaar in de volgende versies:

  • 5 ° - 10 ° Variabel horizontaal
  • 15 ° horizontaal
  • 30 ° horizontaal
  • 15 ° verticaal

Montage

Met het Lazer Easy Mount-systeem kunnen de lampen op drie verschillende manieren worden gemonteerd: staand, hangend en zijwaarts. De koplampen zijn waterdicht tot IP67.

Garantie

Lazer Lampen geeft 5 jaar garantie op de koplampen.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over