Top

Lazer Triple R24 Led Light

Nieuw
  • Lazer Triple R24 Led Light
  • Lazer Triple R24 Led Light
  • Lazer Triple R24 Led Light
  • Lazer Triple R24 Led Light
  • Lazer Triple R24 Led Light
1.129,00
per 1
933,06 excl. BTW


Lazer Triple R-serie: LED-spot

De Lazer triple-R-serie LED-koplampen zijn ontwikkeld op basis van de eisen van professionele motorsport en zetten een nieuwe standaard. De koplampen zijn verkrijgbaar in vijf maten van vier tot 28 LED's, elk met 11 watt aan vermogen en in drie versies. Ze hebben een volledig aluminium behuizing in het zwart en sommige modellen in zilverkleur, een Gore-Tex-ventilatiemembraan en een elektronisch temperatuurbeheer waardoor de afzonderlijke LED's altijd in het optimale bereik kunnen worden gebruikt. De speciale vacuüm-gemetalliseerde reflectoren verhogen verder de optische efficiëntie. De voorkant is gemaakt van bijna onverwoestbaar polycarbonaat.

De schijnwerper is geoptimaliseerd om te voldoen aan de eisen van rally- en uithoudingsvermogen motorsport racing op zeer hoge snelheden, met reflectoren speciaal gevormd voor elke individuele LED voor maximaal bereik. Terwijl de ST-, RS- en T-serie-koplampen ook de weg voor het voertuig verlichten, zijn de Triple-R-koplampen geoptimaliseerd voor bereik en bereiken ze de maximale zijdelingse verlichting slechts vanaf ongeveer de helft van het bereik. In vergelijking met de hybride lichtemissie van de ST-, RS- en T-serie, levert de piek echter een vijfvoudige helderheidswaarde op.

Door de montagepositie van de LED's en de indirecte emissie via de hoedreflectoren, wordt de verticale richting van de lichtkegel tijdens het rijden verminderd. Dit resulteert in een betere zichtbaarheid bij regen of mist in vergelijking met conventionele koplampen met LED's in het midden van de reflector. De zorgvuldige aanpassing van de lichttemperatuur leidt tot scherpere contrastgrenzen en verbetert de zichtbaarheid.

Lazer Triple-R standaardserie

De modellen van de Lazer Triple-R standaardserie, evenals de ST-, RS- en T-serie, gebruiken 11-watt hoge intensiteit LED's.

Het enige model uit de Triple R-serie, de Triple-R 1000-standaard, is ook verkrijgbaar met positielichten.

Lazer Triple-R 24

LED-lichtbalk. Vierentwintig 11-watt LED's. Bereik-geoptimaliseerde lichtverdeling. Voor gebruik op de weg.

Met een lichtstroom van 24.600 lumen zijn de Triple-R 24-koplampen net zo krachtig als bijna acht xenonspots of meer dan 24 H4-halogeenspots. De spotlichtverdeling zorgt voor een uitstekend bereik van ca. 2.200 meter.

De Triple-R 24 is niet alleen ontworpen voor de motorsport, maar ook als off-road koplampen. Vergeleken met de T-24 straalt deze alleen op grotere afstanden in de breedte. Indien nodig kan de stralingshoek echter worden vergroot door de montage van een of meer extra lenzen. Elke conversielens heeft betrekking op 4 LED's.

De koplamp heeft een breedte van 1.125 mm, een hoogte van 73 mm en een diepte van 103 mm. Het gewicht is 3,42 kg.

De bevestiging kan via drie schuivende en bevestigbare bovenste of onderste beugels of twee zijbeugels. Alle haakjes zijn inbegrepen.

De verbindingskabel heeft een lengte van 70 cm. Een kabelset (8226-12V-SW) met schakelaar, relais en zekering is inbegrepen. Verkrijgbaar in zwart.

ECE-goedkeuring

Alle Triple-R 750- en Triple-R 1000-modellen zijn goedgekeurd als grootlicht volgens ECE-voorschriften. Uniek aan een goedgekeurd koplicht is de Triple-R 750 Competition, Triple-R 1000, Triple-R 1000 Elite2 en Triple-R 1000 Competition e-boost-technologie, een innovatie die voor het eerst te zien is bij Lazer Lamps-koplampen wereldwijd , Buiten het openbare wegverkeer kan worden geschakeld door de zogeheten versterkingsdop van de koplamp op volledig vermogen aan te sluiten. Het bereik neemt vervolgens, afhankelijk van het model, toe tot 950 meter. Door de flexibele configuratie van de koplampen kunnen ze zowel als legale schijnwerpers als als LED-lichtbalken worden gebruikt. De installatie van een extra lichtbalk kan worden weggelaten.

De Triple-R 1000 met positielicht is ook goedgekeurd volgens de ECE-regeling als positielicht en schijnwerper.

Conversielenzen

Met Reeded Lens-hulzen, indien nodig, kan de stralingshoek van de Triple-R-koplampen worden verhoogd van 5 ° tot 10 ° tot 30 °, afhankelijk van het model. Zo kunnen de koplampen bijvoorbeeld zowel op de weg als in off-road gebruik worden gebruikt, waarbij een bredere straling gewenst is. Als bijvoorbeeld in rallyvoertuigen vier koplampen zowel in horizontale als in verticale richting als hoeklichten worden gemonteerd, kunnen twee extra lenzen de donkere zones die het gevolg zijn van de bevestiging verlichten.

De Reeded Lens is gemaakt van acrylglas, bedekt 4 LED's en is bevestigd met clips. Een afdichting voorkomt vuil en water tussen de conversielens en het koplampglas. De Reeded Lens kan ook op koplampen met meer dan 4 LED's worden gemonteerd en een hybride stralingsprofiel krijgen.

Beschikbaar in de volgende versies:

  • 5 ° - 10 ° Variabel horizontaal
  • 15 ° horizontaal
  • 30 ° horizontaal
  • 15 ° verticaal

Montage

Met het Lazer Easy Mount-systeem kunnen de lampen op drie verschillende manieren worden gemonteerd: staand, hangend en zijwaarts. De koplampen zijn waterdicht tot IP67.

Garantie

Lazer Lampen geeft 5 jaar garantie op de koplampen.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over