Top

Lazer Triple R16 Competition LED Light

Nieuw
  • Lazer Triple R16 Competition LED Light
  • Lazer Triple R16 Competition LED Light
  • Lazer Triple R16 Competition LED Light
  • Lazer Triple R16 Competition LED Light
1.123,00
per 1
928,10 excl. BTW


Lazer Triple R-serie: LED-spot

Ontwikkeld op basis van de eisen van de professionele autosport zijn de LED-koplampen van Triple-R-serie een nieuwe standaard. De koplampen zijn verkrijgbaar in vijf maten van vier tot 28 LED's, elk met 11 watt aan vermogen en in drie versies. Ze hebben een volledig aluminium behuizing in zwart en sommige modellen in zilverkleur, een Gore-Tex-ventilatiemembraan en een elektronisch temperatuurbeheer waardoor de afzonderlijke LED's altijd kunnen worden gebruikt binnen het optimale bereik. De speciale vacuüm-gemetalliseerde reflectoren verhogen verder de optische efficiëntie. De voorkant is gemaakt van bijna onverwoestbaar polycarbonaat.

De schijnwerper is geoptimaliseerd om te voldoen aan de eisen van rally- en uithoudingsvermogen motorsport racing op zeer hoge snelheden, met reflectoren speciaal gevormd voor elke individuele LED voor maximaal bereik. Terwijl de ST-, RS- en T-serie-koplampen ook de weg voor het voertuig verlichten, zijn de Triple-R-koplampen geoptimaliseerd voor bereik en bereiken ze de maximale zijdelingse verlichting slechts vanaf ongeveer de helft van het bereik. In vergelijking met de hybride lichtemissie van de ST-, RS- en T-serie, levert de piek echter een vijfvoudige helderheidswaarde op.

Door de montagepositie van de LED's en de indirecte straling via de hoedreflectoren, wordt tijdens het rijden de verticale richting van de lichtkegel minder. Dit resulteert in een betere zichtbaarheid bij regen of mist in vergelijking met conventionele koplampen met LED's in het midden van de reflector. De zorgvuldige aanpassing van de lichttemperatuur leidt tot scherpere contrastgrenzen en verbetert de zichtbaarheid.

Triple-R wedstrijdserie

De schijnwerpers van de Competition-serie zijn uitgerust met het innovatieve en unieke Charged-Air Cooling System ™. In deze koele koeling stroomt lucht in het interieur van de koplampen en komt achteraan weer uit. De Gore-Tex ventilatiemembranen verhinderen betrouwbaar het binnendringen van vocht. Door de passieve koeling van de leds met een hoge dichtheid van 11 watt konden hun prestaties met 20% worden verhoogd in vergelijking met de conventionele gekoelde LED-koplampen zonder de verwachte levensduur van 50.000 uur te verkorten.

De meer gerichte lichtopbrengst en de 4% toename tot nu 96% optische efficiëntie resulteert in reeksen van meer dan een ongelooflijke 2.700 meter. Ter vergelijking: de drie modellen met 8 LED's hebben een bereik van 1.214, 1.442 en 1.887 m bij elk 0,25 lux.

De wedstrijdkoplampen zijn ontwikkeld voor de autosport en mogen niet worden gebruikt in normale wegvoertuigen of commerciële toepassingen, omdat hun stralingsprofiel is verkleind tot het maximale bereik bij een kleinere breedte, hoewel ECE-goedgekeurd.

Triple-R 16 competition

LED-licht bar. Zestien 11 Watt High Density LED's en Charged-Air Cooling System. Bereik-geoptimaliseerde lichtverdeling. Voor gebruik in de motorsport.

Met een lichtstroom van 18.040 lumen is de Triple-R 16 Competition koplamp krachtiger dan vijfeneenhalf xenonkoplampen of 18 H4 halogeenkoplampen. De spotlichtverdeling zorgt voor een uitstekend bereik van ca. 2.721 meter.

De koplamp heeft een breedte van 765 mm, een hoogte van 73 mm en een diepte van 103 mm. Het gewicht is 2,45 kg.

De bevestiging gebeurt via twee zijbeugels.

De verbindingskabel heeft een lengte van 70 cm. Een kabelset met schakelaar, relais en zekering is inbegrepen. Verkrijgbaar in zwart.

ECE-goedkeuring

Alle Triple-R 750- en Triple-R 1000-modellen zijn goedgekeurd als grootlicht volgens ECE-voorschriften. Uniek aan een goedgekeurd koplicht is de Triple-R 750 Competition, Triple-R 1000, Triple-R 1000 Elite2 en Triple-R 1000 Competition e-boost-technologie, een innovatie die voor het eerst te zien is bij Lazer Lamps-koplampen wereldwijd , Buiten het openbare wegverkeer kan worden geschakeld door de zogeheten versterkingsdop van de koplamp op volledig vermogen aan te sluiten. Het bereik neemt vervolgens, afhankelijk van het model, toe tot 950 meter. Door de flexibele configuratie van de koplampen kunnen ze zowel als legale schijnwerpers als als LED-lichtbalken worden gebruikt. De installatie van een extra lichtbalk kan worden weggelaten.

De Triple-R 1000 met positielicht is ook goedgekeurd volgens de ECE-regeling als positielicht en schijnwerper.

conversielenzen

Met Reeded Lens-hulzen, indien nodig, kan de stralingshoek van de Triple-R-koplampen worden verhoogd van 5 ° tot 10 ° tot 30 °, afhankelijk van het model. Zo kunnen de koplampen, bijvoorbeeld zowel op de weg als in off-road gebruik, waarin een bredere straling gewenst is, worden gebruikt. Als bijvoorbeeld in rallyvoertuigen vier koplampen zowel in horizontale als in verticale richting als hoeklichten worden gemonteerd, kunnen twee extra lenzen de donkere zones die het gevolg zijn van de bevestiging verlichten.

Het riet bedekt lens van acrylglas, deksels 4 LEDs, en is vastgemaakt met klemmen. Een afdichting voorkomt vuil en water tussen de conversielens en het koplampglas. Het riet bedekt lens kan worden voorzien van meer dan 4 LEDs ook met koplampen en geef deze hybride emissieprofiel.

Beschikbaar in de volgende versies:

  • 5 ° - 10 ° Variabel horizontaal
  • 15 ° horizontaal
  • 30 ° horizontaal
  • 15 ° verticaal

montage

Met het Lazer Easy Mount-systeem kunnen de lampen op drie verschillende manieren worden gemonteerd: staand, hangend en zijwaarts. De koplampen zijn waterdicht tot IP67.

garantie

Lazer Lampen geeft 5 jaar garantie op de koplampen.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten