Top

Lazer Triple R 1000 Elite

 • Lazer Triple R 1000 Elite
 • Lazer Triple R 1000 Elite
 • Lazer Triple R 1000 Elite
 • Lazer Triple R 1000 Elite
 • Lazer Triple R 1000 Elite
 • Lazer Triple R 1000 Elite
 • Lazer Triple R 1000 Elite
 • Lazer Triple R 1000 Elite
629,00
per 1
519,83 excl. BTW


Lazer Triple-R 1000 Elite

LED-spot met E-markering. Vier 11 Watt hoge intensiteit LED's. Bereik-geoptimaliseerde lichtverdeling met verlichting van de berm. Voor gebruik op de weg en off-road.

Met een lichtstroom van 8.640 lumen is de Triple-R 1000 Eilte-koplamp krachtiger dan twee en een halve xenonkoplampen of acht en een half H4-halogeenverlichting. De spotlichtverdeling zorgt voor een uitstekend bereik van ca. 1.330 meter.

De koplampen hebben een breedte van 400 mm, een hoogte van 73 mm en een diepte van 103 mm. Het gewicht is 1,35 kg.

De bevestiging gebeurt via twee glijdende en monteerbare top of trapas. Optioneel is een set voor zijkontage beschikbaar.

De verbindingskabel heeft een lengte van 70 cm, pluggen zijn inbegrepen. Optionele verbindingskabelsets zijn beschikbaar. Verkrijgbaar in zwart en titanium.

De koplampen van de Triple-R Elite-serie werden eind 2016 vervangen door de Elite2-modellen. Deze zijn iets helderder door het gebruik van nieuwere LED's en hebben een iets andere lichtverdeling. Bovendien is de kleur van de titaniumversie veranderd in een zilverkleur. De modellen van de Elite-serie zijn een aantrekkelijk geprijsd alternatief. De iets lagere lichtopbrengst is niet merkbaar bij dagelijks gebruik. Uiteraard is er ook een garantie van 5 jaar op deze modellen.

Alle prijzen per stuk.

Geen ECE-goedkeuring

De Triple-R 1000 Elite heeft geen ECE-goedkeuring, maar kan als werkverlichting vrij van registratie worden geïnstalleerd. In het kader van StVO mogen werklampen, met uitzondering van bouwmachines, enz., Tijdens het rijden niet worden ingeschakeld en mogen andere weggebruikers bij het inschakelen niet verblinden. Mogelijk zijn een of meer werklampen geïnstalleerd.

conversielenzen

Hulplenzen boven met het riet bedekt lens genoemd kan, indien nodig, de uitstraalhoek van de triple-R-koplamp van 5 °, afhankelijk van het model, kan worden verhoogd 10 ° tot 30 °. Aldus kunnen de koplampen, bijvoorbeeld, die zowel op de weg en off-road gebruik in ruimere straling gewenst. Bestaan ​​uit vier koplampen gemonteerd rallywagens, zowel in horizontale als in verticale opstelling als kromme licht, dan zullen de resultaten van de bevestiging van donkere zones kunnen worden verlicht door twee extra lenzen.

De Reeded Lens is gemaakt van acrylglas, bedekt 4 LED's en is bevestigd met beugels. Een afdichting voorkomt vuil en water tussen de conversielens en het koplampglas. De Reeded Lens kan ook op koplampen met meer dan 4 LED's worden gemonteerd en een hybride stralingsprofiel krijgen.

Beschikbaar in de volgende versies:

 • 5 ° - 10 ° Variabel horizontaal
 • 15 ° horizontaal
 • 30 ° horizontaal
 • 15 ° verticaal

Montage

Met het Lazer Easy Mount-systeem kunnen de lampen op drie verschillende manieren worden gemonteerd: staand, hangend en zijwaarts. De koplampen zijn waterdicht tot IP67.G

Garantie

Lazer Lampen geeft 5 jaar garantie op de koplampen.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over