Top

Lazer ST-2 Evolution LED Light

Nieuw
  • Lazer ST-2 Evolution LED Light
  • Lazer ST-2 Evolution LED Light
  • Lazer ST-2 Evolution LED Light
  • Lazer ST-2 Evolution LED Light
  • Lazer ST-2 Evolution LED Light
  • Lazer ST-2 Evolution LED Light
  • Lazer ST-2 Evolution LED Light
  • Lazer ST-2 Evolution LED Light
  • Lazer ST-2 Evolution LED Light
191,00
157,85 excl. BTW


Lazer Lights - ST-2 Evolution


De Lazer ST-2 Evolution heeft een LED-spot met E-nummerplaat, referentienummer 7.5. Twee leds van 11 watt met hoge dichtheid. Hybride lichtverdeling. Geschikt voor gebruik op de weg en off-road. Perfect voor motorfietsen en quads.

Met een lichtstroom van 2.068 Lumen is de compacte Lazer ST2 Evolution net zo krachtig als twee H4-Halogeenspots. De hybride lichtverdeling zorgt voor een uitstekend bereik en brede verlichting is het nabije en middellange bereik, waardoor de bestuurder een uitstekend zicht heeft. Het bereik is ongeveer 393 meter.

Het stroomverbruik is 23 watt. Bij 14,4 volt voertuigspanning is de stroom ongeveer 1,6 ampére. 
De koplamp heeft een breedte van 124mm, een hoogte van 64mm en een diepte van 68mm. En heeft een gewicht van 430gr.  

Levering inclusief Bevestigingsbeugel!


Lazer ST-Evolution Serie koplampen

De ST-Evolution serie koplampen bieden meer licht, groter bereik en betere lichtverdeling. Met dezelfde breedte zijn de koplamper nu wat lager en hebben ze aanzienlijk minder installatiediepte nodig. 
Bovendien zijn de ECE-Goedgekeurde koplampen nu verkrijgbaar in een breder bereik met twee, vier, zes, acht en twaalf LED. 
Terwijl de 2 LED koplampen bijzonder aantrekkelijk zijn voor motorrijders en quad-bikers.

De in het Verenigd Koninkrijk gemaakte ST Evolution koplampen maken gebruik van zorgvuldig geselecteerde 11 watt hoge dichtheid LED van de hoogste kwaliteit met identieke kleurtemperaturen en helderheid. Modern elektronisch ontwerp, gecombineerd met geavanceerde thermische beheerssystemen en ultra-reflecterende reflectoren met vacuummetallisering, resulteren in optimale lichtuivoer van LED reflectoren met een lens. 
De grootlichtstraling geoptimaliseerd voor gebruik op de weg en off-road zorgt voor een zeer goede verlichting van de weg bji een nog steeds goed bereik, zij het iets minder invergelijking met de koplampen van de Triple R-serie. 

Met het Lazer Easy Mount-systeem kunnen de koplampen op drie verschillende manieren worden gemonteerd. De montage kan staand of hangend met de centrale bevestigingen of met zijbeugels worden gedaan. De centrale bevestigingsmiddelen worden in de koplampen gestoken en met stelschroeven op de gewenste positie vastgezet. 
Voor zijhaken is een verborgen 6mm draad aan beide zijden van de koplampen voorzien. De ST2 wordt geleverd met een U-beugel 1122K, ST4 en ST6 met een centrale bevestiging 1114K, ST8 en ST12. De zijbeugels zijn in verschillende versies als extra verkrijgbaar.

Alle vijf Lazer ST Evolution koplampen hebben een ECE goedkeuring voor R112 koplampen en kunnen geinstalleerd en gebruikt worden zonder registratie in het kentekenbewijs. De uitgebreide certificeringstests van Lazer Lamps zorgen ervoor dat de koplampen de complexe elektronica van de huidige voertuigmodellen niet verstoren.

Volgens het ECE-Regelement 48 mogen op alle motorvoertuigen twee of vier schijnwerpers worden geinstalleerd. Op motorvoertuigen voor het vervoer van goederen van meer dan 12 ton zijn ook zes schijnwerpers toegestaan. 

Er zijn geen voorschriften met betrekking tot de groeiende posities. Het referentienummer van maximaal vier gelijktijdig verlichte koplampen van een voertuig mag in totaal niet meer dan 100 zijn. Vanwege de brede lichtemissie van de ST Evolution-reeks zijn lage referentienummers van 7,5 gevonden voor ST2 en ST4, 10 voor ST6, 17,5 voor ST8 en 27,5 voor ST12. Dus, in de ST Evolution koplampen in dit opzicht, behalve u. U. in de ST12 geen beperkingen.

Overigens zegt het referentienummer niets over de absolute helderheid van de koplamp, maar alleen over het helderste punt. Daarom hebben conventionele koplampen met een gloeilamp meestal een hoger referentienummer dan LED-koplampen met meerdere LED's. De beperking van de som van de referentienummers van de koplichten dient om de maximale verblinding bij voertuigen die naderen met het grootlicht aan te zetten.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over