Top

EZdown - Ford Ranger T6 - Achterklepdemper

  • EZdown - Ford Ranger T6 - Achterklepdemper
  • EZdown - Ford Ranger T6 - Achterklepdemper
99,00
per 1
81,82 excl. BTW
Verwachte levertijd: 2 dagenVoorraad: 3


EZDown achterklepdemper

De beste manier om de achterklep te openen, met één hand, zonder de klep tegen te hoeven houden.De EZDown achterklep demper is de beste innovatie voor elke pick-up. Deze demper zou eigenlijk tot de standaarduitrusting van elk pick-up voertuig moeten behoren. Want in plaats van dat de achterklep met een klap als een baksteen naar beneden valt, opent dit langzaam en beheerst.

De EZDown achterklep demper zorgt voor een comfortabele opening van de achterklep van pick-up voertuigen. De gasdrukveer zorgt ervoor dat de achterklep niet ongecontroleerd omlaag valt. Dit is het behoud van de bevestigingen en scharnieren van de achterklep en vermindert het risico op letsel.

De achterklep kan gemakkelijk worden ontgrendeld met één hand en het is niet langer nodig om de klep tegen te houden. Een niet te onderschatten voordeel als u bijvoorbeeld nog een tas of koffer in uw hand heeft. Ook kinderen die zelf de achterklep openen, lopen minder snel letsel op door een vallende achterklep.

De demper werkt alleen als de achterklep wordt geopend, niet als deze weer wordt gesloten. Dus u hoeft dus voor het sluiten van de achterklep geen extra kracht uit te oefenen. In tegenstelling tot de op veersystemen gebaseerde oplossingen om de achterklep te openen, hoeft u niet handmatig de achterklep omlaag te duwen.
De dempers zijn onderhoudsvrij en vereisen geen aanpassing.

Alle onderdelen van de achterklep demper zijn gemaakt van hoge kwaliteit, stabiel en roestvrije materialen. Daarmee wordt een jarenlange demping gegarandeerd, ook bij hoge temperaturen.

Beschikbaarheid:
De EZDown achterklep demper is beschikbaar voor:
Fiat Fullback (vanaf 2016)
Ford Ranger T6 (vanaf 2012)
Isuzu D-Max (2002-2012)
Isuzu D-Max (vanaf 2012)
Mercedes Benz X-Klasse (vanaf 2017)
Mitsubishi L200 (2006-2015)
Mitsubishi L200 (Vanaf 2016)
Nissan Navara (vanaf 2005)
Toyota Hilux (vanaf 2005 t/m 2015)
Toyota Hilux Revo (vanaf 2016)
VW Amarok (tot 2011 zonder torsieveer)
VW Amarok (vanaf 2012, met een torsieveer)

Montage
Voor de montage van de EZdown hoeven, met uitzondering van de Nissan Navara geen extra gaten geboord te worden en is geen speciaal gereedschap nodig. Met de bijgeleverde handleiding monteert u de EZdown achterklep demper in minder dan 15 minuten. Voor de Nissan Navara wordt een sjabloon meegeleverd om de montage te vergemakkelijken.
Alle losse onderdelen van de demper zijn ook afzonderlijk te bestellen.


EZdown_instr_1_Ford Ranger T6 vanaf 2012.pdf

EZdown_instr_2_Ford Ranger T6 vanaf 2012.pdf

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over