Top

EZdown - Fiat Fullback (2016+) - Achterklepdemper

  • EZdown - Fiat Fullback (2016+) - Achterklepdemper
117,00
per 1
96,69 excl. BTW


EZDown achterklepdemper voor Fiat Fullback 


De beste manier om de achterklep te openen.De EZDown achterklep demper is de beste innovatie voor elke pick-up. Deze demper zou eigenlijk tot de standaarduitrusting van elk pick-up voertuig moeten behoren. Want in plaats van dat de achterklep met een klap als een baksteen naar beneden valt, opent dit langzaam en beheerst.

De EZDown achterklep demper zorgt voor een comfortabele opening van de achterklep van pick-up voertuigen. De gasdrukveer zorgt ervoor dat de achterklep niet ongecontroleerd omlaag valt. Dit is het behoud van de bevestigingen en scharnieren van de achterklep en vermindert het risico op letsel.

De achterklep kan gemakkelijk worden ontgrendeld met één hand en het is niet langer nodig om de klep tegen te houden. Een niet te onderschatten voordeel als u bijvoorbeeld nog een tas of koffer in uw hand heeft. Ook kinderen die zelf de achterklep openen, lopen minder snel letsel op door een vallende achterklep.

De demper werkt alleen als de achterklep wordt geopend, niet als deze weer wordt gesloten. Dus u hoeft dus voor het sluiten van de achterklep geen extra kracht uit te oefenen. In tegenstelling tot de op veersystemen gebaseerde oplossingen om de achterklep te openen, hoeft u niet handmatig de achterklep omlaag te duwen. De dempers zijn onderhoudsvrij en vereisen geen aanpassing.

Alle onderdelen van de achterklep demper zijn gemaakt van hoge kwaliteit, stabiel en roestvrije materialen. Daarmee wordt een jarenlange demping gegarandeerd, ook bij hoge temperaturen.


Montage
Voor de montage van de EZdown hoeven, met uitzondering van de Nissan Navara en Mitsubishi L200 geen extra gaten geboord te worden en is geen speciaal gereedschap nodig. Met de bijgeleverde handleiding monteert u de EZdown achterklep demper in minder dan 15 minuten. Voor de Nissan Navara en Mitsubishi L200 wordt een sjabloon meegeleverd om de montage te vergemakkelijken.
Alle losse onderdelen van de demper zijn ook afzonderlijk te bestellen.

De EZDown achterklepdemper biedt de volgende voordelen en veiligheidsfuncties:
- Hoogste kwaliteit van de demper
- Voorkom letsel door een vallende achterklep
- Kostenbesparingen door minder slijtage van het materiaal aan de achterklep
- Voorkoming van schade aan de achterklep door vallen op voorwerpen of     
   laadhellingen
- Comfort voor diegenen die regelmatig de achterklep moeten openen en sluiten
- "Vrije handen" bij het openen van de achterklep.
- Veiligheid bij het openen van de achterklep, vooral voor mensen met een handicap

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over