Top

James Baroud Hardschalen daktent Grand Raid Evolution

  • James Baroud Hardschalen daktent Grand Raid Evolution
  • James Baroud Hardschalen daktent Grand Raid Evolution
  • James Baroud Hardschalen daktent Grand Raid Evolution
  • James Baroud Hardschalen daktent Grand Raid Evolution
2.649,00
per gratis montage op uw roofrack
2.189,26 excl. BTW
Verwachte levertijd: 3 dagenVoorraad: 2


Grand Raid Evolution daktent

De Grand Raid Evolution is een extra brede daktent met een binnenmaat van maar liefst 160cm. Het is een daktent met een parallel te openen dakschaal. De binnenhoogte bedraagt overal 100 cm. De Grand Raid Evolution heeft een slaapgedeelte van 198 x 160 cm. De buitenafmetingen in gesloten staat zijn 204 x 163 x 33,5 cm (lxbxh). De opening vindt plaats door middel van vier gasveren na het losdraaien van de twee sluitingen aan de voor- en achterzijde van de daktent. De daktent weegt 57kg.

Voor het transporteren van bijvoorbeeld een reservewiel is de Grand Raid Evolution voorzien van een verzonken opslaggebied op het dak. In plaats van een reservewiel kunt u hier ook een optioneel opberggedeelte op vastzetten. U kunt ladingen tot 25kg op monteren. Om de lading veilig te bevestigen worden er 6 spanbanden bijgeleverd.

Alle hardschalen daktenten van James Baroud zijn volledig uitgerust en hebben aan drie zijden royale twee-laags deuren met horren. Deze deuren zijn heel gemakkelijk van binnen en van buiten open te risten. Ze zijn op te rollen en kunnen met klittenband vastgezet worden. Voor een aangename ventilatie zijn de deuren ook vanaf de bovenzijde te openen. Alle deuren kunnen aan de onderkant nog extra met klittenband volledig worden afgesloten, zodat het afgesloten is voor regen en ongedierte.

Dit product ligt bij ons op voorraad.
De genoemde prijs is inclusief montage op uw roofrack.

 


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over