Top

Alu-Cab - Ossewa Camper

Nieuw
 • Alu-Cab - Ossewa Camper
 • Alu-Cab - Ossewa Camper
 • Alu-Cab - Ossewa Camper
 • Alu-Cab - Ossewa Camper
 • Alu-Cab - Ossewa Camper
 • Alu-Cab - Ossewa Camper
 • Alu-Cab - Ossewa Camper
 • Alu-Cab - Ossewa Camper
 • Alu-Cab - Ossewa Camper
 • Alu-Cab - Ossewa Camper
 • Alu-Cab - Ossewa Camper
 • Alu-Cab - Ossewa Camper
 • Alu-Cab - Ossewa Camper
 • Alu-Cab - Ossewa Camper
0,00
per 1
0,00 excl. BTW


Alu-Cab - Ossewa Camper


Prijs op aanvraag

4x4Center.nl biedt de mogelijkheid om voor u de camper op uw 4x4 voertuig te monteren bij ons op locatie. Wij monteren hier uw canopy met expertise en met ruim 15 jaar ervaring met Alu-Cab producten. Zo heeft u de zekerheid van een correcte montage die alle beproevingen kan doorstaan zodat u nog jarenlang plezier van uw Alu-Cab heeft.

Voor uitgebreide mogelijkheden, accessoires, opbouw/montage of voor meer informatie bel het onderstaande nummer of bekijk ons contactformulier.

                                                   0413 420066


Het lage lichaam met laag zwaartepunt geeft het een onvoorstelbaar karakter voor een camper, sportief rijgedrag met, indien nodig, hoge rijsnelheid. Met de Ossewa camper kan je alles te bereiken, hoe ver je ook van de bewoonde wereld af bent.

de kampeer unit wordt aangebracht na het verwijderen van het bed via een hulpframe op diverse pickup Dubbelkabines, bijvoorbeeld de huidige Ford Ranger of de zeer populaire, traditionele Toyota HZJ 79. De lengte van de cabine zonder aanbouw aan de achterkant 1,95 m, met inbegrip van de Daksteel 2,70 m. De breedte ligt tussen 1,85 en 1,60 m en de hoogte zonder zijboxen is slechts 1,40 m.

SLAAPRUIMTE
De dakopening naar boven heeft een comfortabel ligvlak van 140 x 200 cm. Voor meer ruimte in de cabine kan deze worden opgevouwen met geopend dak. Indien nodig sluit een korte flap de daktent tegen de cabine. Ingang aan alle drie zijden van de daktent ook vanaf buiten via een ladder te bereiken. De achteringang is voorzien van een schuifdak als regen- en zonwering. Alle ingangen zijn voorzien van horren. Voor een aangenamer klimaat is het dak geïsoleerd.

Het onderste en dwarsliggende slaapgedeelte biedt ook ruimte voor twee personen. Na het inklappen van de rechter zijmuur is de slaapverlenging snel opgezet. Een luifel die beschermt tegen regen en zon, twee ramen met muskietennetten en een ingang maken het verblijf aangenamer dan de grootte doet vermoeden. Het slaapgedeelte is toegankelijk via de achterhut in de hut of via een ladder vanaf de buitenkant. Vooral kinderen zullen blij zijn met deze slaapruimte en wanneer ze de toegangsdeur naar de daktent verlaten, zullen ze zich veilig voelen en ook onder de controle van hun ouders.

KEUKEN
De keuken is toegankelijk na het openen van de linker klep en is ontworpen voor buitengebruik. Het gasfornuis met één gaspit en een lade voor bestek, kookgerei en specerijen zijn op een uitklapbaar werkblad gemonteerd. Er is netjes gesorteerd en veilig opgeborgen servies, kopjes en glazen voor vier personen, evenals ketels, potten en pannen. Aan de linkerkant is het uittreksel voor een grote koelkast en diepvriezer. Boven opslagruimte, bijv. Voor voedsel.

LUIFEL EN LUIFEL
De luifel boven de keuken kan worden uitgebreid met zijwanden om een ​​afdektent te vormen en biedt bescherming bij slecht weer.

TAFEL EN STOELEN
Aan de voorkant is de aluminium campingtafel opgeborgen onder de daktent. Vier compacte klapstoelen kunnen in de cabine worden geplaatst en zijn snel op te zetten.

ZOET WATER EN DOUCHE
Hoofdzakelijk is een 90 liter vers watertank. Warm water wordt geleverd via een gasgestookte ketel. Aan de rechterkant van het voertuig bevindt zich een uitklapbare spoelzone met gootsteen. Hierboven is de douchekop met een uittrekbare slang achter een flap aangebracht.

Voor de rechter achterdeur van de dubbele cabine wordt het frame voor de douchecabine uit de voorkant van de veranda getrokken en wordt het douchegordijn opgehangen. Door de slimme indeling kan kleding tijdens het douchen eenvoudig in het voertuig worden opgeborgen. De vloer van de camper dient ook als vloer voor de douche.

OPSLAGRUIMTE
Hoewel op het eerste gezicht niet verdacht, biedt de camper veel opbergruimte. Elke hoek werd benut en aangevuld met flappen of een tentmateriaal met ritssluiting. De dektent biedt ook ruimte voor kleding en andere dingen. Links en rechts zijn twee grote, afsluitbare opbergdozen onder de cabine. Hier kunnen zware pakketten worden opgeborgen.

Boven de dubbele cabine kan een aluminium opbergdoos worden bevestigd. In Afrika wordt dit meestal gebruikt voor brandhout. Op een gescharnierd frame dienen aangehechte plastic zandplaten voor het vastzetten van de lading.


ELEKTRISCHE UITRUSTING
De camper wordt gevoed door een aparte hulpaccu. Dit voorkomt dat de startaccu diep wordt ontladen, bijv. Door de koelkast en het voertuig niet kan worden gestart. Met de zonnecellen op het dak, in de veronderstelling van zonneschijn, wordt de extra batterij continu opgeladen, zodat elektriciteit beschikbaar is voor de koelkast, zelfs met een langere levensduur.

Het interieur, de keuken en de twee slaapniveaus zijn voorzien van Ledverlichting, via USB-aansluitingen kunnen mobiele telefoons worden opgeladen. Een omvormer levert 230 volt wisselstroom.

Eigenschappen & dimensies

Lengte boven 2697 mm zonder houten opbergdoos 
Lengte  1947 mm
Breedte 1848 mm (gesloten tent)
Hoogte 1815 mm (vanaf de bodem)
Gewicht tent 580 - 650 kg (hangt af van gekozen accessoires)
Kleur Zilver 

Matras dimensies
Bovenste matrassen (2 matrassen)
Lengte 2350 mm
Breedte 1350 mm
Dikte 50 mm

Onderste matrassen (2 matrassen)
Lengte 1200 mm
Breedte  1990 mm
Dikte  50 mmReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over