Top

Alu-Cab - Khaya Camper

Nieuw
  • Alu-Cab - Khaya Camper
  • Alu-Cab - Khaya Camper
  • Alu-Cab - Khaya Camper
  • Alu-Cab - Khaya Camper
  • Alu-Cab - Khaya Camper
  • Alu-Cab - Khaya Camper
  • Alu-Cab - Khaya Camper
  • Alu-Cab - Khaya Camper
  • Alu-Cab - Khaya Camper
0,00
per 1
0,00 excl. BTW


Alu-Cab - Khaya Camper

Prijs op aanvraag.

4x4Center.nl biedt de mogelijkheid om voor u de camper op uw 4x4 voertuig te monteren bij ons op locatie. Wij monteren hier uw canopy met expertise en met ruim 15 jaar ervaring met Alu-Cab producten. Zo heeft u de zekerheid van een correcte montage die alle beproevingen kan doorstaan zodat u nog jarenlang plezier van uw Alu-Cab heeft.

Voor uitgebreide mogelijkheden, accessoires, opbouw/montage of voor meer informatie bel het onderstaande nummer of bekijk ons contactformulier.

                                                   0413 420066De camper Khaya heeft alles aan boord om lange tijd buiten de bewoonde wereld te reizen. In het pekdak biedt hij een comfortabel tweepersoonsbed voor twee personen. Binnen is er plaats voor een compacte 2-pits gaskookplaat, spoelbak, koelkast, zitgelegenheid en veel opbergruimte. Vier grote, externe compartimenten bieden ruimte voor keuken-, camping-, reis- en berguitrusting. Met een mobiel gasfornuis kan op een hangende tafel in de open lucht worden gekookt. Met het zonnescherm van 270 ° werkt dit ook bij fel zonlicht of bij regenachtig weer. Indien nodig kan de luifel met zijwanden worden omgebouwd tot een luifel van 10 m².


De kleine afmetingen van de Khaya en het off-road vermogen van moderne vierwielaangedreven pick-ups, reductie versnellingsbakken en krachtige motoren maken vrijwel elke bestemming toegankelijk met de Khaya. Het lage lichaam met laag zwaartepunt geeft het een onvoorstelbaar karakter voor een camper, sportief rijgedrag met, indien nodig, hoge rijsnelheid. Gesloten, heeft de Khaya Camper een hoogte van slechts 141 cm. Dit resulteert in een totale hoogte van, afhankelijk van het dragervoertuig, minder dan 230 cm.

 

 

STANDAARD CABINE

De Khaya-Camper heeft al een uitgebreide basisuitrusting. Het kan worden geleverd met andere apparatuurpakketten en opties door Alu-Cab of individueel worden opgewaardeerd door de klant. Zelfs in de basisconfiguratie kan het onmiddellijk voor reizen worden gebruikt.

De onderkant van de camper is vinyl. Het interieur en alle compartimenten zijn voorzien van vloerbedekking. Dit is voor isolatie, comfort en voorkomt rammelen.

Toegang tot de camper via de opening naar de achterdeur en een uitklapbare achterladder. De achterklep kan worden uitgerust met opbergvakken met ritssluiting. Een klamboe is beschikbaar voor de ingang.

De lengte van de cabine is 2,00 m zonder achteraanbouwdelen, inclusief de dakverlenging 2,77 m. De breedte hieronder is 1.30 m en over de zijventilators 1.85 m. De totale hoogte is 1,41 m, onder de stengel 1,17 m. Omdat de cabine vanaf de achterkant uitsteekt over het laadoppervlak en de verlichting van het voertuig zijdelings afdekt, is de cabine uitgerust met LED-achterlichten. Aan de achterkant van een bus en een reservewielhouder kan worden gemonteerd. Een schop met houder is beschikbaar aan de zijflap.

De standaard cabine heeft een gewicht van 340 kg, is volledig uitgerust met alle extra's, het gewicht van lege tanks en uitrusting is ongeveer 490 kg. De auto wordt opgeheven door middel van kruksteunen.

DAKTENT

De dakopening naar boven heeft een comfortabel ligvlak van 140 x 200 cm. Voor meer ruimte in de cabine kan deze gedeeltelijk worden opgevouwen met geopend dak. Een schuimmatras met een dikte van 75 mm en een hoge dichtheid zorgt voor een aangenaam slaapcomfort. Hun dekking is verwijderbaar door middel van een ritssluiting voor wasgoed.

Drie grote muskietengaasopeningen zorgen voor licht en ventilatie. De achterruit is voorzien van een schuifdak als regen- en zonwering. Het tentdoek van 400 gr / m² is water- en UV-bestendig. De rip-lock-uitrusting voorkomt dat deze verder scheurt wanneer sneden worden gemaakt. Alle naden zijn verzegeld voor afdichting. Voor een aangenamer klimaat is het dak geïsoleerd.

KEUKEN

Rechts binnen in de cabine is eerst de overloop voor een koelkast of vriezer, daarna de keukenmodule met een tweepits gaskookplaat met spoelbak en glazen deksel (Dometic HSG 2445) en twee laden. Het voorste rechter buitenvak dient als magazijn voor een gasfles. Het grote, achterste linker buitencompartiment is meerdere keren verdeeld en bedoeld voor borden en kookgerei en op aanvraag ook reeds uitgerust beschikbaar. Het compartiment is ook van binnenuit toegankelijk via een flap. Om buitenshuis te koken, kan een draagbaar gasfornuis op een hangende tafel worden geplaatst.

LUIFEL EN ZONNESCHERM

Aan de linkerkant kan een zelfdragende en zeer snelle 270 ° -markering worden geïnstalleerd. Deze dekt zowel de zijkant als de achterkant van de cabine en biedt een 10 m² zonovergoten loungeruimte. Met zijwanden kan de voortent worden uitgebreid tot een voortent. Een regenbedekking bedekt het gebied tussen de achtersteven van de cabine en de luifel.

TAFEL EN STOELEN

Aan de voorkant bevindt zich een aluminium campingtafel onder de cabine. Twee compacte klapstoelen kunnen worden ondergebracht in de cabine.

WATER, DOUCHE EN TOILET

Hoofdzakelijk gunstig gelegen is een drinkwatertank van 80 liter en een geïnstalleerde afvalwatertank. Warm water kan door een ketel worden geleverd.

Voor de rechter achterdeur van de dubbele cabine wordt het frame voor de buitendouchecabine uit de veranda getrokken, het douchegordijn opgehangen en verbonden met een loopvlak. De doucheslang bevindt zich in de rechter flap aan de voorkant. De slimme plaatsing maakt het gemakkelijk om kleding in het voertuig te doen terwijl u onder de douche staat.

In de cabine is voldoende opbergruimte voor een mobiel toilet.

ELEKTRISCHE UITRUSTING

De camper wordt gevoed door een aparte hulpaccu. Zo wordt voorkomen dat de startaccu diep wordt ontladen door de koelkast en kan het voertuig niet meer worden gestart. Met een zonnemodule op het dak, in de veronderstelling van zonneschijn, wordt de extra batterij continu opgeladen, zodat er vermogen is voor verlichting en koelkast, zelfs met een langere levensduur. Een geïntegreerde lader laadt de batterij op met 230 V AC. De elektrische installatie bevindt zich in het linker voorste buitencompartiment.

Het interieur en alle externe compartimenten kunnen worden voorzien van LED-verlichting. Twee zwanenhals LED-leeslampjes zijn geïnstalleerd in het slaapgedeelte. In de keuken en daktent is in elk geval een usb-laadaansluiting. Een omvormer levert 230 volt wisselstroom.

OPSLAGRUIMTE EN IMPERIAAL

Hoewel op het eerste gezicht niet verdacht, biedt de camper veel opbergruimte. Binnenin vindt u opbergvakken aan de voorkant gesloten, links onder de bank en rechts onder de koeler met stevig tentdoek en opbergvakken met ritssluiting. Onder het keukenblok bevinden zich twee laden. De daktent biedt ook ruimte voor kleding en andere dingen. Buiten is er aan beide zijden een kleine opbergruimte en aan de achterkant een groot opbergvak, deels met een scheidingswand, schapinzet en stoffen deuren.

Boven de pick-up dubbele cabine kan een aluminium opbergdoos op dwarsbalken worden gemonteerd. In Afrika wordt dit meestal gebruikt voor brandhout. Op de standaard C-rails van het dak kunnen dwarsbalken worden gemonteerd, bijvoorbeeld om fietsen, kajaks of surfplanken te vervoeren. Het dak is beloopbaar, een telescopische ladder is beschikbaar. De dynamische dakbelasting is 50 kg, de statische 150 kg.

 


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over