Top

Alu-Cab - Explorer- Hardtop Toyota Hilux Dubbelcabine (2016+)

Nieuw
  • Alu-Cab - Explorer- Hardtop Toyota Hilux Dubbelcabine (2016+)
  • Alu-Cab - Explorer- Hardtop Toyota Hilux Dubbelcabine (2016+)
3.325,00
per 1
2.747,93 excl. BTW


Alu-Cab - Explorer - Canopy / Hardtop

Toyota Hilux Dubbelcabine - 2016+


Door de verschillende mogelijkheden en de combinatie daarvan, is hier een standaardprijs van €3325,- opgenomen.

4x4Center.nl biedt de mogelijkheid om voor u de canopy/hardtop op uw 4x4 voertuig te monteren bij ons op locatie. Wij monteren hier uw canopy met expertise en met ruim 15 jaar ervaring met Alu-Cab producten. Zo heeft u de zekerheid van een correcte montage die alle beproevingen kan doorstaan zodat u nog jarenlang plezier van uw Alu-Cab heeft.

Voor uitgebreide mogelijkheden, accessoires, opbouw/montage of voor meer informatie bel het onderstaande nummer of bekijk ons contactformulier.

                                                   0413 420066

4x4Center.nl is importeur voor Alu-Cab in Nederland. Dit Zuid-Afrikaanse bedrijf maakt de hoogste kwaliteit aluminium hardtops voor 4x4 auto's.

Zoals voor de Toyota Hilux met dubbele cabine. De hardtop sluit perfect aan op het dak van de auto. Wij monteren deze hardtop zonder dat we nieuwe gaten moeten boren in de carrosserie.


De Euro-Spec hardtop is gemaakt van een stevig aluminium frame dat is gepoedercoat met een zilver of zwarte afwerking. De zijdeuren openen naar boven, over de gehele breedte van de hardtop. Deze zijdeuren zijn gemaakt van geanodiseerde aluminium platen met naar wens een gladde of tranen afwerking. De achterklep strekt zich uit over de gehele achterzijde en kan met of zonder venster worden uitgevoerd. Alle deuren zijn voorzien van afdichtingen en afsluitbaar. In de voorzijde van de hardtop is een venster geplaatst.

Deze hardtop is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Mede daardoor is de hardtop duurzaam en doorstaat het de zwaarste beproevingen. Het dak van de hardtop is zo robuust dat men er op kan lopen.

Uitgebreide accessoires:
  • Dakrails, eenvoudig te monteren met schroefverbindingen.

  • Achter de zijdeuren kunnen praktische planken ingebouwd worden die een perfecte en gemakkelijk toegankelijke opbergruimte bieden.
  • Iedereen die graag kookt op reis kan een complete keuken laten inbouwen.
  • Voor bergingswerkzaamheden kan een volledig bergingsset worden geïnstalleerd.
  • Een duurzame geanodiseerde aluminium tafel die onder het dak van de hardtop kan worden opgeborgen.
  • Ladesystemen voor alle soorten van opbergmogelijkheden.
  • Leverbaar in grijs/zwart, andere kleuren mogelijk voor een meerprijs


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over